Oudere mensen hebben een 35 procent kleinere kans op overlijden als zij tevreden, blij of gelukkig zijn.


In een dankbaar hart zal het altijd zomer zijn

Sociaal Cultureel Welzijn

EMMEN

De Cluft & Cknet

De Cluft & Cknet

Dankbrief medewerkers

CKNet Charles III Mysterie Mindfulness Voeding leeft Sleutel tot geluk Verrijk je leven Prof Pijl EHBO Brood Gehoor Contact

 lichte muziek voor Yoga & Mindfulness.528Hz

Rust muziek voor de ziel. Lieve ziel, hou van jezelf!
Meditatie, Ontspanningsmuziek, Chakra, Ontspannende Muziek voor Stress Verlichting, Relaxen,

Meditatie, Ontspanningsmuziek, Chakra, Ontspannende Muziek voor Stress Verlichting, Relaxen, ✿2853C - "Onze ontspannende muziek is perfect voor Deepak Chopra-meditatie, boeddhistische meditatie, Zen-meditatie, Mindfulness-meditatie en Eckhart Tolle-meditatie. Deze muziek wordt beïnvloed door de Japanse meditatiemuziek, Indische meditatiemuziek, Tibetaanse muziek en sjamanistische muziek. Sommige voordelen zijn het reinigen van de chakra, het openen van de Derde Oog en het verhogen van Transcendente Meditatievaardigheden. De werk van Byron Katie, Sedona Method, Silva Method en de Geheim benadrukt het feit dat genezing kan gebeuren door het gebruik van de geest en het in de ""nu"" zijn. Helende meditatie kan voor de beste resultaten beoefend worden met behulp van deze muziek.

YellowBrickCinema componeert Slaapmuziek, Studiemuziek en Focusmuziek, ontspannende muziek, Meditatiemuziek (met inbegrip van de Tibetaanse en Shamantische muziek), Genezende muziek, Reikimuziek, Zenmuziek, Spamuziek en Massagemuziek, Instrumentale muziek (waaronder Piano Muziek, Gitaarmuziek en Fluitmuziek) en Yoga-muziek. We produceren ook muziekvideo's met klassieke muziek van componisten als Mozart, Beethoven en Bach.


"


► Slaapmuziek:
YellowBrickCinema’s Slaapmuziek is de perfecte ontspannende muziek om u te helpen slapen en te laten genieten van diepe slaap. Onze muziek voor het slapen is de beste muziek voor vermindering van stress, slapeloosheid, en om het dromen aan te moedigen. Onze rustige muziek voor het slapen maakt gebruik van Delta-golven en zachte instrumentale muziek om u te helpen diepe ontspanning te bereiken en daarna in slaap te vallen. Onze ontspannende slaapmuziek kan worden gebruikt als achtergrondmuziek, meditatiemuziek, ontspannende muziek, rustige muziek en slaapmuziek. Laat onze rustgevende en kalmerende muziek u helpen om te genieten van een ontspannende, diepe slaap.

YellowBrickCinema’s diepe slaap-muziekvideo's zijn speciaal samengesteld om lichaam en geest te ontspannen, en zijn geschikt voor baby's, kinderen, tieners en volwassenen die trage, mooie, zachte, rustgevende muziek nodig hebben om hen te helpen in slaap te vallen. Zie ze als een vorm van slaapmeditatie of slaaphypnose, die u voorzichtig geruststelt in de heerlijke ontspannen wereld van genezende slaap.

►Studie- & consentratiemuziek:
Onze studiemuziek voor concentratie maakt gebruik van krachtige alfagolven en binaurale beats om de concentratie en het hersenenvermogen te verhogen en is ideale ontspannende muziek voor de verlichting van stress. Deze studie- en focusmuziek is ontspannende instrumentale muziek die u zal helpen te studeren, te concentreren en te leren voor die grote test of examen en uw geest op een natuurlijke manier een gefocuste toestand laat bereiken, perfect voor werk en studie.

YellowBrickCinema produceert ook klassieke studiemuziekvideo’s voor het studeren en concentreren, dit met behulp van topcomponisten als Mozart en Bach. Deze studiemuziekvideo’s kunnen worden gebruikt om te studeren, of als achtergrondmuziek, als ontspanningsmuziek en meditatiemuziek.

► Spa en Masseermuziek:
Onze lichte instrumentale muziek is nuttig om te ontspannen en na een lange dag werken. De spamuziek, natuurgeluiden, regengeluiden, licht piano, en easy listening instrumenten die worden gebruikt in deze tracks hebben ten doel ultieme ontspanning aan te moedigen. YellowBrickCinema muziek is geweldig voor masseertherapie, en onze muziek zal u helpen uw lichaam en geest te ontspannen.

►Reiki- & Zenmuziek:
Onze Reikimuziek en Zenmuziek is ideaal voor Reiki-helende sessies, en voor het stimuleren van een staat van Zen. Laat de kalmerende, subtiele klanken je naar een hogere staat van bewustzijn brengen, en u in staat stel om krachtige Reiki-vibraties te ontvangen .

►Yogamuziek:
Onze rustgevende muziek is nuttig voor yoga voor beginners, yoga-oefeningen, yoga chants beïnvloed door Indiese muziek, Afrikamuziek, en is rustgevend muziek welke u toelaten, in een yoga-trans te gaan. Indien je bekend zijn met het werk van Yogscast, Hare Krishna, Michael Franti, en Keshna, kunt je gerust deze gebruiken.

► Instrumentale muziek:
YellowBrickCinema's Instrumentale muziek omvat ontspannende gitaarmuziek, pianomuziek en fluitmuziek. Onze instrumentale muziek kan worden gebruikt voor ontspanning, studie, meditatie en stressverlichting.

► Klassieke Muziek:
Yellow Brick Cinema’s Klassieke muziek is ideaal voor het studeren, lezen, slapen (voor volwassenen en baby's) en algemene ontspanning. We hebben alleen de beste kwaliteitsmuziek, samengesteld op basis van een aantal van 's werelds meest gerenommeerde componisten zoals Mozart, Beethoven, Bach, Vivaldi, Debussy, Brahms, Händel, Chopin, Schubert, Haydn, Dvorak, Schumann, Tchaikovsky en nog vele anderen.

Onze muziek is populair voor het volgende:

Affirmaties voor de ziel ➤ onderbewuste programmering-woorden die manifest liefde, overvloed & succes

IK BEN! Zijn twee van de krachtigste woorden die er zijn! Wanneer we zeggen dat de woorden  "Ik ben ", het universum zal ons te verlenen wat we achter hen!

Normaal hoor ik ppl zeggen dingen zoals; Ik ben moe, ik ben kapot, ik ben depressief, ik ben in een waardeloze relatie enz.

Maar ik hoor zelden iemand zeggen; Ik ben mooi! Ik ben rijk! Ik ben vol vreugde!

Word heel bewust van de gedachten die je hebt, de dingen die je zegt en de spullen die je visualiseert. De gedachten die we denken & woorden die we spreken veranderen in gevoelens, die later in geloof zullen veranderen, en dat geloof zal onze realiteit vormgegeven krijgen

Affirmaties zijn positieve uitspraken die je kunnen helpen om zelf-Sabotaging en negatieve gedachten te overwinnen. Als je vaak positieve affirmaties herhaalt en erin begint te geloven, zul je beginnen te zien & positieve veranderingen te maken.

Om positieve dingen in je leven te laten gebeuren, moet je positieve gedachten denken. En denken positieve gedachten wordt gedaan met positieve woorden.

De kracht van de ik ben affirmaties kan beter worden begrepen uit dit citaat:

"Ik ben twee van de krachtigste woorden, want wat je achter hen zet, vormt je werkelijkheid."

Ik ben affirmaties met 528Hz Healing muziek voor Self Love, Healing & positiviteit. Dit stuk maakte ik met een intentie om je te helpen je diepste wensen te uiten, om overvloed aan te trekken & de negativiteit te zuiveren!

Affirmations For The Soul ➤ Subconscious Programmin
- Words That Manifest Love, Abundance & Success

De filmclips in deze is alles van een aantal van mijn favoriete plaatsen uit mijn mooie huis stad, Klepp in Rogaland, Noorwegen! Dus deze is een beetje speciaal! Ik hoop dat je geniet van dit kleine stukje Noorwegen!

Bedankt voor het kijken!
Michael, gilde van licht.

Alles trilt. Dus als dit het geval is, heeft alles ook zijn eigen frequentie.

Als je wilt om te reinigen, niet alleen je Vibes, maar je lichaam en geest ook, dan hebben een gaan op de Solfeggio frequenties en zie hoe je je later voelt, misschien zullen uw chakra's worden uitgelijnd met behulp van deze frequentie.

Solfeggio-frequenties vormen een deel van een oude schaal die in 1974 werd herontdekt door Dr. Joseph Puleo. Ze zijn een 6-Tone sequentie van speciale elektromagnetische frequenties. (528hz is een onderdeel van deze 6 Tone sequentie van solfeggio frequenties). Ze werden oorspronkelijk gebruikt in Gregoriaanse Chants vele honderden jaren geleden, en onlangs werden ze teruggebracht tot ieders aandacht voor hun helende krachten.

528hz is gerelateerd aan DNA, gemoedsrust en duidelijkheid. Deze frequentie zal u helpen genezen en verwijderen van eventuele ziekte die u hebt. Het wordt geassocieerd met de kleur geel


Bring Positive Changes ➤ 5
28Hz Tranquility Music For Self Healing - Light Music For Mindfulness

Lieve ziel, vind jezelf