Oudere mensen hebben een 35 procent kleinere kans op overlijden als zij tevreden, blij of gelukkig zijn.


In een dankbaar hart zal het altijd zomer zijn

Sociaal Cultureel Welzijn

EMMEN

De Cluft & Cknet

De Cluft & Cknet

Dankbrief medewerkers

CKNet Charles III Mysterie Mindfulness Voeding leeft Sleutel tot geluk Verrijk je leven Prof Pijl EHBO Brood Gehoor Contact

Is evolutietheorie nog houdbaar?

Is evolutietheorie in strijdmet de modernste inzichten in vooral de genomica?

Peter Borger is moleculair bioloog en raakte ervan overtuigd dat organismen niet zijn ontstaan uit evolutie, maar dat ze zijn ontworpen. Naarmate hij meer inzicht kreeg in de complexiteit van biologisch leven op vooral moleculair en genomische niveau werd hem duidelijk dat toevallige mutaties en natuurlijk selectie de werkelijkheid niet kunnen verklaren.

 Wist jij dat er in Nederland een piramide staat?
 
Of heb je ooit gehoord van de Visoko piramide in Bosnië? Dacht jij, net als wij, dat piramides alleen voorkomen in Egypte? Ard Pisa neemt je in deze nieuwste Vibestalk mee in het onontgonnen pad van deze (pas) ontdekte piramides. Hij vertelt ons over zijn reis in de zoektocht naar megalitische bouwwerken en de ontdekkingen die hij heeft gedaan.

'Het MYSTERIE van de PIRAMIDES’

Na jarenlang ernstige eczeem is Joep Rovers, na het gebruik van verschillende medicijnen, zelf opzoek gegaan naar de oplossing voor zijn ziekte. Hij werd, zoals hij het zelf zo mooi verwoord, zijn eigen testpersoon. Door een gezonde leefstijl, meer in contact te staan met de natuur en bewustwording van voeding, ging er wereld voor hem open. Hij deelt zijn bevindingen morgenavond in de nieuwste Vibestalk!


Ben jij benieuwd hoe je van de natuur je beste vriend kunt maken? In de nieuwste aflevering van Vibestalk vertelt lifestyle coach en biohacker, Joep Rovers, je over zijn ontdekkingen over o.a. shared - farm initiatieven, het boerenleven, de misvattingen over stressregulatie, biologisch eten en hoe hij jongeren probeert te inspireren in zijn reis naar een gezonde levensstijl.  

‘Iedere hap die je neemt, maakt jouw lichaam sterker of zwakker.

Deze week praat ik met Lenie Reedijk over haar onderzoek naar de megalitische tempels op Malta. Lenie is momenteel te zien in de succesvolle serie "Ancient Apocalypse" van journalist Graham Hancock.

De Sphinx

Verboden archeologie met vandaag: De Sphinx.

Vandaag zou ik jullie willen meenemen naar Egypte, daar waar de Pyramides en de Sphinx staan en al sinds vele eeuwen voor ons mensen een raadsel zijn.

En een raadsel zou het eigenlijk ook moeten blijven want wij worden stelselmatig en met opzet onwetend gehouden over onze ECHTE geschiedenis.

Dat deze vals is heb ik reeds vaak aangehaald en ik zal me de komende tijd dan ook voornamelijk bezig houden om een zo groot mogelijk aantal zaken een beetje in de schijnwerpers te plaatsen om zo eenieder op de hoogte te brengen van een nogal andere geschiedenis dan die men op de verdommingsfabrieken (scholen) van kinds af aan heeft meegekregen.

Wel wil ik nu al heel duidelijk de stelling poneren dat ik het niet ALTIJD HELEMAAL eens ben met de bron of bronnen welke ik zal noemen of aan jullie zal voorleggen.

DE OUDE OCCULTE RELIGIE VAN DE VRIJMETSELARIJ

De vrijmetselarij staat bij ons vandaag bekend als een geheim genootschap, maar niemand kent hun geschiedenis of overtuigingen. Hun geheime leringen zijn terug te voeren op een sinistere en oude kracht die ze openlijk prijzen.

https://anonfamous.substack.com/p/the-ancient-occult-religion-of-freemasonry

https://greatawakecoach.substack.com/?utm_source=suggest&utm_campaign=1011297

https://www.heinpragt.com/symbols/nazi_en_extreemrechts_symbolen.html