Beste mensen,


Zoals jullie weten zijn er de afgelopen Jaren veel besprekingen en vergaderingen geweest inzake de fusie van de Cluft en de Marke.

Na veel besprekingen en het bekijken van alle mogelijkheden en opties, is er uiteindelijk besloten om een nieuwe stichting op te zetten. Deze nieuwe stichting zal alle activiteiten van zowel de Marke als de Cluft overnemen. Alle activiteiten, zoals jullie ze kennen, zullen dus voortgezet worden.


Natuurlijk ben ik zeer verheugd dat er na al deze jaren eindelijk een besluit is genomen en deze nieuwe stichting hieruit voort is gekomen. Ik vertrouw erop dat deze nieuwe stichting zal zorgen voor veel positieve veranderingen en dat dit besluit een positief effect zal hebben voor zowel jullie, de gebruikers van de Cluft en de Marke, als ook voor de medewerkers en vrijwilligers. Ik wil deze nieuwe stichting de aankomende jaren bij deze dan ook ontzettend veel succes wensen!!


Niettemin vind ik het natuurlijk ook jammer dat de samenwerking, zoals deze jarenlang is geweest, zal beëindigen. Ik heb jullie, samen met alle vrijwilligers van de Cluft, altijd met veel plezier, warmte en enthousiasme mogen ontvangen en ik zal de gezelligheid, de leuke gesprekken, de grapjes tussendoor en de fijne samenwerking erg gaan missen.


Maar nu is het tijd voor mij om nieuwe stappen te zetten. Stichting de Cluft zal blijven bestaan maar mijn intentie is om met de Cluft nieuwe projecten te starten waarin ik sportieve en gezonde activiteiten wil gaan organiseren voor met name mensen die dit normaliter niet kunnen bekostigen. Deze activiteiten zullen heel breed en divers zijn en mijn intentie hiermee is om mensen te helpen en inspireren om een gezondere leefstijl en bewustwording te creëren in hun leven, want hoe groot of klein je portemonnee ook is, iedereen heeft recht op een gelukkig en gezond leven.


 Mochten jullie op de hoogte gehouden worden van al deze activiteiten, dan kunnen jullie mij volgen via de website: www.decluft.nl

Het emailadres en telefoonnummer van de Cluft blijven hetzelfde.

Ik wens jullie allemaal het beste en nogmaals BEDANKT!!

Met hartelijke groet,

Harry van den Berg.Nieuw (tijdelijk) adres:

Stichting "De Cluft”
Landschaplaan 71 - 73
7824 BC Emmen
Telefoon 0591 625166
M: 06 487 187 33Onze websites:
decluft.nl
welzijnengezond.nl
universelewaarheid.nl
hetlevenbeleven.nl
oorzaakengevolg.nl
cknet.nl
computerkennisnet.nl

Home

Webdesign by Dag bijzonder mens

In een dankbaar hart zal het altijd zomer zijn

Oudere mensen hebben een 35 procent kleinere kans op overlijden als zij tevreden, blij of gelukkig zijn.


Dankbrief medewerkers

Wijkcentrum
Angelslo

CKNet Charles III Mysterie Mindfulness Voeding leeft Sleutel tot geluk Verrijk je leven Prof Pijl EHBO Brood Gehoor Contact

Het belang van natuurlijke voeding en zijn visie op gezondheidszorg